Vocation møder Julie Rasmine Larsen: "Man skal ikke slå sig selv i hovedet over alle de ting, man ikke når, men nyde de ting, man når."

Vocation møder Julie Rasmine Larsen: "Man skal ikke slå sig selv i hovedet over alle de ting, man ikke når, men nyde de ting, man når."

Vocation betyder levevej, og Vocation Copenhagen blev skabt under en fælles målsætning om at ville danne rammerne for et liv og en hverdag, der skaber ro, fokus og selvomsorg. Vi er dog alle vidt forskellige, og vi vil derfor tage dig med hjem til forskellige kvinder, der har det til fælles, at de alle bruger The Vocation Planner til at balancere deres hverdag.

Vi håber, du kan finde inspiration i andres tilgang til planlægning.
I dag møder vi Julie Rasmine Larsen

I dag møder vi Julie Rasmine, der er uddannet cand.mag. i dansk og som i mange år har arbejdet som content marketing manager. Nu har hun dog taget det store skridt og sagt op for st se, om hun (måske) skal noget helt andet. Desuden elsker Julie projekter, at læse, se serier/film og drikke hvidvin. Hun er en ægte Monica og at jonglere arbejdsliv, karriere og ambitioner med rollen som mor og småbørnslivet.

Julie kan følges på Instagram: @julierasmine

 

 


Hvad er din vocation?

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og har i mange år arbejdet som content marketing manager, men har nu taget det store skridt at sige mit job op for at se, om jeg måske skal noget (helt) andet. Jeg forsøger i disse år også at jonglere arbejdsliv, karriere og ambitioner med det at være mor og have små børn. Derudover er jeg en langsomtløbende, tesnob der elsker at læse, se tv-serier og film, spise sushi, drikke hvidvin, gå i haven og som altid har gang i 100 projekter herhjemme (især maleprojekter og makeovers er noget, der gør mig glad).

 

 


 

Hvordan tilrettelægger du din planlægning?

Efter jeg har fået min Vocation Planner så planlægger jeg dagligt. Det er mit lille morgenritual sammen med en kop af min yndlingste med lakrids og citrongræs.

 

 

 

Hvad er en balanceret hverdag for dig?

En balanceret hverdag for mig er en, hvor jeg har tid til at puste op og mærke efter og ikke mindst mærke mig selv. Optimalt set er det også at have lidt voksentid enten sammen med min kæreste eller alene. Lige nu har jeg heldigvis meget alenetid, og den bruger jeg på at lade op, få styr på store og små projekter herhjemme og ikke mindst finde ud af, hvad jeg skal arbejde med.

 

  


 

Hvornår og hvordan føler du dig mest produktiv?

Når jeg har lavet noget konkret. Gerne malet noget, plantet noget, ryddet noget op. Jeg er kæmpe ordensmenneske, en ægte Monica, og alt skal helst være strømlinet hele tiden. Det arbejder jeg dog også meget med, at alt ikke kan eller skal være perfekt (og rent)!

 

  

 

Hvilke gode vaner/rutiner har du i løbet af ugen?

At få løbet. Jeg forsøger at løbe 1-2 gange om ugen. Jeg løber ikke specielt hurtigt, men løber ofte 3-5 km, nogle gange længere, og det er sådan et dejligt afbræk for mig. Jeg lader virkelig op, når jeg løber i skoven og kan mærke naturen. Derudover er jeg for nyligt begyndt at faste indimellem. Så spiser jeg ikke noget fra kl. 19 om aftenen og til frokost næste dag. Det gør, at jeg undgår at snacke for meget om aftenen, som jeg ellers har en tendens til. Don't we all.

 

 


 

Hvad gør du, når du føler dig stresset og/eller overvældet?

Så trækker jeg stikket. Begraver mig under dynen med en god bog eller en film - eller tager et langt karbad. Jeg skal helst være alene - det er dér, jeg restituerer bedst.

 

 

 

Hvordan skaber du selvomsorg og velvære i løbet af din dag?

Jeg forsøger at gøre ting, der gør mig glad fx at læse, male, løbe, se film.

 

 

 

Hvordan ser din ideelle hverdag ud?

En rolig morgen, hvor vi alle fire kan sidde ved morgenbordet og spise sammen, afsted på et spændende job, der udfordrer mig og giver en større mening, retur og hjem og eftermiddagshygge med mine drenge, en god aftensmad, evt. tid til en lille mini-løbetur og så voksentid i stuen, når de små sover. Gerne med et glas vin.

 

 

Har du et godt råd til øv-dage, hvor man føler sig uoplagt og lad?

Accepter det. Nogle dage har jeg måske planlagt, at jeg skal løbe 4 km og plante 10 blomsterløg. Hvis det regner og jeg ikke føler for det, så tænder jeg stearinlys og åbner en bog i stedet. Man skal ikke slå sig selv i hovedet over alle de ting, man ikke når, men nyde de ting, man når.